Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Suzan Gitti Hayvanları Öksüz Kaldı (16/07/2007)
Suzan Gitti Hayvanları Öksüz Kaldı

Bursa’da otomobiliyle su tankerine çarparak yaşamını yitiren Coşkunöz Holding’in patronunun kızı Suzan Coşkunöz’ün ölümü kentte üzüntü yaratırken, bakımını üstlendiği onlarca hayvan da sahipsiz kaldı.

Suzan Coşkunöz’ün ölüm haberi, İngiltere’de yaşayan annesi Cheryl Humberstone ile Atina’da tatilde olan babası Hüseyin Coşkunöz’e güçlükle söylendi. Acı haberi öğrenince yıkılan yıllar önce ayrılmış anne- baba, kızlarını son yolculuğuna birlikte uğurlamak için Bursa’ya geldi. Suzan Coşkunöz’ün cenazesi, dün Organize Sanayi Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Ahmet Paşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Bir süre mezarın başında yalnız kalmak isteyen İngiliz anne Cheryl Humberstone, kızına dua etmek için yakınları tarafından İbrahim Paşa Mahallesi’ndeki bir kiliseye götürüldü.

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi ve Mudanya Evsiz Hayvanları Koruma Derneği üyesi olan Suzan Coşkunöz, bir süre önce Nilüfer İlçesi’nde yapımı tamamlanan dünya standartlarındaki hayvan hastanesine 6 bin YTL yardım yapmıştı. Coşkunöz, Mudanya’da da 350 evsiz hayvana sahip çıkmıştı. Evinde 13 kedi, 3 köpek besleyen Suzan Coşkunöz, bir süre önce yol kenarında sürünürken gördüğü ve ’Şanslı’ adını verdiği 1 yaşındaki Terrier cinsi felçli köpeğin tedavi giderlerini de üstlenmişti. Belden aşağısı tutmayan köpek için İngiltere’den yürüme aparatı getirten Suzan Coşkunöz, fabrikanın bahçesinde bakılan köpeği, yeni taşınacağı evin bahçesinde besleyeceğini söylemişti.

Tüm Duyuru ve Haberler