Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Mirasyedi Köpeğe Ölüm Tehdidi! (05/12/2007)

ABD'li oteller kraliçesi Leona Helmsley, geçen ağustos ayında hayatını kaybetti. Mirasından aslan payını ise Malta teriyeri cinsi köpeğine bıraktı. Dört torunundan ikisini ise mirastan mahrum etti. Şimdi ise "en şanslı" sevimli köpek ölüm tehditleri alıyor. Köpek özel jetle bilinmeyen bir yere götürüldü.

Milyon dolarlık servete konan Malta teriyeri cinsi köpek "Trouble" 20'nin üzerinde ölüm tehdidi aldı. Gelen tehdit telefonlarının ardından özel bir jet uçağıyla Florida'da gizli bir yere götürüldü; köpeğin yerini kimse bilmiyor. Tehdit telefonlarının kimden geldiği ise henüz bilinmiyor.


New York Times gazetesinin haberine göre, otel sahibi milyoner Leona Helmsley, Ağustos ayında yaşamını yitirince köpeğine 12 milyon dolar(Yaklaşık 14,5 milyon YTL) miras kaldı. Connecticut'ta sahibi ile birlikte 28 odalı bir villada yaşayan köpek, hayatı boyunca burada yaşama hakkına da sahip bulunuyor.

Oteller kraliçesi Leona HelmsleyOlaydan sonra 'Trouble'ın avukatı John Codey yaptığı açıklamada, köpeğin yaşam standardını düşürmeden, hayatını korumak için gerekli önlemleri alabilecek ekonomik güce sahip olduğunu söyledi. Codey, köpeğin maması, bakımı, sağlık sigortası ve güvenliği için yılda 300 bin dolar harcandığını açıkladı.

Köpeğin ölümünden sonra ise, Helmsey'in mirası vakıflara bağışlanacak. Leona Helmsey iki torununu mirastan mahrum bırakırken, diğer iki torununa ise, 5 milyon dolar miras bıraktı. İki torun mirastan hak iddia edebilmek için yılda bir defa ölen babalarının mezarını ziyaret etmek zorunda.

En zengin köpeğin 180 milyon doları var.

Tüm Duyuru ve Haberler