Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Geçit Yok ! (12/08/2007)
Narkotik köpeklerinden uyuşturucuya geçit yok.İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yurtdışına gönderilen ve gelen bavul, çanta ve kolileri kontrol eden dedektör köpekler, bir koli üzerinde hassasiyet gösterdi.

Polis tarafından açılan koli içerisinden terlik çıkarken uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Ancak dedektör köpeklerin ısrarı üzerine detaylı arama yapan polis, kartonların arasına ince zulalar yapılmış 8 kilo 330 gram afyon sakızını buldu. İran'dan Amerika ve Kanada'ya gönderilmek üzere zulalanan uyuşturucu maddelerin sahte isimle gönderildiği tespit edildi. Polisin, kargoyu gönderen kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. İstanbul Narkotik polisi, Avcılar'da deprem sonrası hasarlı olduğu için kullanılmayan bir binaya yaptığı baskında 1 kilo 90 gram esrar ele geçirirken 4 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeği 'Baron'un bulduğu esrarların paketlenmiş hazır halde olması dikkat çekti. Uyuşturucu satıcılarının hasarlı binayı kendilerine mesken tuttukları ve buradan öğrencilere uyuşturucu sattıkları iddia edildi.

Tüm Duyuru ve Haberler