Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Kedi için 4000 km taksiyle gidecekler (11/04/2007)

Kedilerinin, uçağın kargo bölümünde gitmesine gönülleri razı olmayan New Yorklu bir çift yaklaşık 4 bin kilometrelik yol için taksi tuttu.

Birçok New Yorklu gibi araba kullanmayan ve kedilerinin kargoda seyahat etmesini istemeyen Betty ve Bob Matas çifti, birkaç hafta önce bir alışverişten sonra tanıştıkları Türk taksici Douglas Güldeniz’i (45) 3863 kilometrelik (2400 mil) seyahat için tutmaya karar verdi. Yeni emekli olan Bob Matas (72), taksi şoförüne Arizona’ya taşınacaklarını ve kendileriyle gelip gelmek istemediğini şaka yoluyla sorduklarında "Gelirim" yanıtını aldıklarını anlattı. Arizona’ya gitmek üzere bugün kentten ayrılacak olan Mataslar, taksici Güldeniz’e bu seyahat için 3 bin dolar ödeyecek.

Hürriyet 10 04 2007

Tüm Duyuru ve Haberler