Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Hayvan Hakları Şenliği (14/10/2008)

Çankaya Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen "Geleneksel Hayvan Hakları Şenliği", çok sayıda hayvan severin katılımıyla Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Kentlerin kanayan yarası haline gelen sokak hayvanları sorununa dikkat çekilmesi amacıyla yapılan şenlik, çok sayıda Başkentli hayvan severi bir araya getirdi. Doğa ve Çevreyi Koruma ve Yaşatma Derneği üyelerinin de bulunduğu Hayvan Hakları Şenliği"nde, gün boyu düzenlenen çeşitli yarışmalarla katılımcılar heyecan dolu anlar yaşadı. Etkinlikler kapsamında, hayvan sever sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen müzik dinletilerinin yanı sıra eğitimli köpeklerin sunduğu özel gösteriler de şenliğe renk kattı.

Kaynak : Sondakika.com - Ekim 2008

Tüm Duyuru ve Haberler