Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Köpeklere Özel İlk Kafe (22/05/2007)
'Antalyalı köpekler' artık Türkiye'nin ilk köpek kafesinde sosyalleşecek. Yedi yıldır, başta K9 olmak üzere birçok köpeğe eğitim veren Ronin K9 Köpek Eğitim Merkezi'nde Türkiye'nin ilk 'Dog Cafe Club'ü açıldı. Sahipleri çaylarını yudumlarken, onlar da alternatif köpek mönüsünden yararlanabilecek. Her hafta sonu farklı cins köpekler ve sahipleri, düzenlenen etkinliklerle bir araya gelecek.

Sertifikalı köpek eğitmeni Bülent Doğan, aynı zamanda eğitim pisti ve köpek pansiyonu da olan merkezde köpeklerin rahatı için her türlü olanağın yer aldığını söylüyor. Kafede fiyatları 5-10 YTL olan 10 ayrı köpek mönüsünden en çok tercih edilen, '8 numara'. Yani, bol vitaminli ve mineralli büyük boy mama tabağı.

DHA - ANTALYA - Mayıs 2007

Tüm Duyuru ve Haberler