Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Meraklı Kedinin Yolculuğu (16/07/2007)

Meraklı bir kedi Hawai'den Kaliforniya'ya kaçak yolculuk yaptı...

3 yaşındaki Spice adlı kedinin yolculuğu, sahibi Pamela Escamilla'nın Hawai'de, ev eşyalarıyla dolu büyük bir konteyner hazırlamasıyla başladı.

Spice'ın, sahipleri farkına varmadan girdiği konteyner, 15 Haziran'da bir kargo gemisiyle Kaliforniya'ya doğru yola çıktı.

Spice'ın kaybolduğunu sanan ve onu bütün aramalarına karşın bulamayan Escamilla çifti, Hawai'deki evlerinden ayrılmadan önce komşularına kedilerini görürlerse, kendilerini aramaları için not bıraktı.

Kedinin aç susuz biçimde içinde mahsur kaldığı koli, tam 18 gün sonra Escamilla'nın ailesinin yaşadığı eve ulaştı. Kargo paketini açan Escamilla, Spice'ın, bisikletlerin arkasından kendisine baktığını görünce gözlerine inanamadı.

Kedisini hemen veterinere götüren Escamilla, merakına kurban olan Spice'ın susuzluk nedeniyle iç organlarında sorun olduğu, ancak kısa sürede eski sağlığına kavuşabileceği müjdesini aldı.

Tüm Duyuru ve Haberler