Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Çengelköy Canları (12/08/2008)

Semt bazlı ilk sivil hayvan koruma grubu kuruldu. Sadece Çengelköy ve çevre semtlerindeki canları korumak amaçlı kurulan gurup yeni üyelerini bekliyor. Tüm bölgelere örnek olması dileği ile...

"Çengelköy, Çınaraltında boğaza karşı yapılan kahvaltıları ile olduğu kadar sokaktaki güzel hayvanları ilede ünlüdür. Esnafından, yaşayan sakinine kadar büyük kısmı hayvan severdir. Kedisi, köpeği, kuşu ile birlikte yaşamayı öğrenmiş nadir yerlerden biri. Ancak son günlerde bu bölgede bile kedi ve köpeklerin toplatıldığı, kuşların zehirlenme tehlikesi altında olduğunu öğrendik.

Çengelköyde yaşayan hayvanseverler olarak bir araya gelmek ve mahallemizin 4 ayaklı ve kanatlı sakinlerini korumak için bir araya gelmeye karar verdik. Bu amaçla ÇENGELKÖY CANLARI grubunu kurduk. Çengelköylü hayvan severleri gurubumuza bekliyoruz.

Aktif çalışmak isteyen üyelerimiz için yahoo grubumuz için TIKLAYIN

Sadece yazışmaları takip etmek, fikir vererek destek olmak isteyen dostlarımız için Facebook gurubumuzu ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Tüm Duyuru ve Haberler