Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

ATM'den para çeken köpek ! (16/07/2007)
ATM'den para çeken köpek

"Üzerinde lütfen beni rahatsız etmeyin" yazıyor. İşini çok ciddi yapıyor. Kapı açıp, ATM'den para çekiyor.

İngiltere'de Labrador cinsi köpek görenleri şaşırtıyor. Banka ATM'sinden para çeken köpek, ev işlerinde de sahibine yardımcı oluyor. Becerikli köpek, üzerindeki ''Lütfen beni rahatsız etmeyin'' yazan kıyafetiyle de işindeki ciddiyetini ortaya koyuyor.

Para çekmek, çamaşır asmak ve kapı açmak. Bunlar Renae adlı Labrodar cinsi köpeğin hünerlerinden sadece birkaçı.

İngiltere'de Engelliler Vakfı tarafından bedensel engellilere yardım amacıyla gönderilen köpeklerden biri olan Renae sahibinin sağ kolu.

Dört buçuk yaşındaki hünerli köpek, sahibiyle bankaya gidiyor, ATM'den para çekmesine yardım ediyor.

Renae, sahibi şifreyi girdikten sonra ağzıyla kartı ve parayı alıyor. Sevimli köpek sahibiyle birlikte çamaşır asıyor, ona televizyon kumandasını ve gözlüklerini getiriyor.

Bunların yanı sıra Renae, yanındakilere kıyafetlerini çıkarmaları için yardım ediyor, onlara kapıları açıyor.

Üzerinde "Lütfen beni rahatsız etmeyin"yazan kıyafetiyle de çevreye mesaj veriyor. Sevimli köpek her işin sonunda sebze kroketle ödüllendiriliyor.

Tüm Duyuru ve Haberler