Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

HAYDİ ŞENLİĞE !!! (01/08/2008)

Sokak hayvanlarının sevgili dostları, sizleri 2 Ağustos Cumartesi saat 12:00’de Üsküdar Barınağı’ndaki “Sokaklar Hayvanlarla Güzel” şenliğimize bekliyoruz.

Elimizden geldiği kadar, barınağımızı süsledik, köpeklerimizin tüylerini parlattık. Siz geleceksiniz diye.

Siz geleceksiniz diye köpekler heyecanlı. Cumartesi sabahı, diğer günlerden daha erken kalkacaklar. Çünkü biliyorlar ki, evlerini, bahçelerini, sokaklarını, yemeklerini hayvanlar ile paylaşan dostları o gün kendilerini görmeye gelecek. Eğer gelirseniz, belediye yetkilileri ne kadar kalabalık olduğumuzu, hayvanları nasıl sevdiğimizi görecekler.

Üsküdar Belediye Başkanı Sn.Mehmet Çakır da orada olacak. Canon sponsorluğunda düzenlediğimiz “Sokaklar hayvanlarla güzel” fotoğraf yarışmamızın ödülleri dağıtılacak. Elinde makineleriyle sokak hayvanlarını kovalayan ünlü fotoğrafçılar, Cumartesi günü barınaktaki hayvanların fotoğraflarını çekecekler. Daha başka etkinliklerimiz de olacak.

Gelmeyi unutmayın :))

Üsküdar Barınağı Adres Bilgisi: Ümraniye Carrefour girişinin önünden Hekimbaşı’na doğru giden yolun solunda sırasıyla mezarlık, cezaevi, katı atık tesisi ve Ümraniye spor kompleksi var. Buraları geçtikten sonra Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yanından içeri giriyoruz. Tabelaları takip ederek barınağımıza ulaşabilirsiniz.

Not: Saat 11:00’de Üsküdar Belediyesinin önünden ücretsiz ulaşım aracı sağlanacaktır.

Tüm Duyuru ve Haberler