Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Türkiye'nin ilk madalyalı köpeği (09/04/2007)
Kapıkule Sınır Kapısı'nda 3 ayda 1 ton 71 kilo eroin ortaya çıkarılmasını sağlayan narkotik polis köpeği Bak'a, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen madalya taktı.

Türkiye'de madalyalı ilk köpek olan Bak'ın sağlığıyla yakından ilgilenen Gümrük muhafaza memuru ve narkotik dedektör köpek idarecisi Fatih Doğruer, Bak'ı 3 ayda bir çekap'a sokuyor.

Bak'ın düzenli olarak kan sayımı ile aşılarının yaptırıldığını belirten Doğruer, Bak'ın uyuşturucu madde bulmada daha fazla başarılı olması için 25-30 kilo arasında kalmasına gayret ettiğini söyledi. Doğruer, "Sabah Bak'ı kulübeden çıkararak, bir süre oyun oynuyoruz. Ardından araçlarda uyuşturucu arama tatbikatı yaptırıyorum. Sürekli köpeğin moralini yüksek tutmaya çalışıyorum. Böyle olunca Bak, aramalarda çok başarılı oluyor" dedi.

Hürriyet 07 04 2007

Tüm Duyuru ve Haberler