Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Tuvalet Derdinden Kurtulun! (25/07/2010)

 Bir daha kedi kumu almak, dokunmak ve koklamak yok! 

Çamaşır makinesi, kurutucu, bulaşık makinesi veya elektrik ve su tesisatınızın olmadığı bir evde yaşamayı düşünebilir misiniz  ?

Çoğumuz buna "hayır" diye cevap veririz.

Biliyor musunuz ki  eğer kedi besliyorsanız bir yıl içerisinde en az 30 saat kedi kumlu tuvalete dokunursunuz, kokusunu hissedersiniz , temizlersiniz, ona kum taşıyıp , kirlenmişini atarsınız, yani sevimsiz ve sağlıksız bu işlerle meşgul olursunuz.  

 

Peki kediniz olduğu halde bu işleri yapmamayı düşünebilir misiniz ?

Gene cevabınız "hayır" değil mi ?

Şimdi onlarsız yaşayamayacağınızı düşündüğünüz ev aletleri kadar çabuk alışacağınız bir ürünle bu sorunu çözebiliyorsunuz. CatGenie kullanmaya başladıktan sonra, kedi dışkısıyla veya mikroplu ve kokan kedi kumuyla hiçbir kontağınız kalmayacak. Artık kedi kumunun tozunu , toprağını teneffüs etmeyeceksiniz. Kedi dışkısından insanlara geçen toksoplazmaya yakalanma korkunuz olmayacak. 

CatGenie astım hastaları, hamileler, bağışıklık sistemi zayıf olanlar için son derece güvenilir bir ortam yaratmaktadır, kedi tuvaleti temizlemek için harcadığınız tüm zamanları kedinizle oynamak, onu sevmek için kullanacaksınız. 

Sadece bir düğmeye basarak tüm kedi atıklarını gider’e boşaltan, aynı zamanda kedi gibi kendini temizleyen ilk ve tek otomatik kedi tuvaleti.

  • Catgenie'de değiştirilmeye gerek olmayan granüller kullanılır.
  • CatGenie granüller kedinizin eşeleme ve üstünü örtme ihtiyacını giderir.
  • Catgenie hayatınızdan kedi kumunu çıkarır.
  • Gerekli bağlantıları yaptıktan sonra,
    - Manuel (Elle kumanda)
    - Otomatik başlama
    - Her tuvalet sonrası temizlik programlarını seçme imkanı verir.
  • ABD ve Avrupa'daki veterinerlerce test edilmiş ve tavsiye edilmiştir.

Daha fazla bilgi için web sayfamızı ziyaret ediniz.

www.catgenie.com.tr

0212 526 20 77 - 0530 928 36 50

 

Editör'ün Notu : Yaklaşık bir aydır bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Kedilerim aynı gün tuvalet kaplarına alıştı ve kum derdi tamamen ortadan kalktı. Tüm kedi sahiplerine tavsiye ederim.

 

Tüm Duyuru ve Haberler