Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

İşte Kedilerin Yüzkarası ! (10/05/2007)

Zonguldak'ta, anneleri olmayan minik fareleri, yeni yavrulayan kedi besliyor.

Birlik Mahallesi'nde, 64 yaşındaki Hasan Erdoğan'ın fareleri avlaması için deposuna bıraktığı yeni yavrulayan kedisi Tantu, burada bulduğu yavru fareleri çamaşır leğenindeki yuvasına götürdü.



Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kedisinin fare yuvasında bularak beslediği 2 hayvanı emzirmeye çalıştığını belirterek, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 5 gündür fareler, kedi yavrularıyla birlikte yaşıyor. Kedinin memesinden emerek beslenmeye çalışıyorlar. Şu ana kadar telef olmadıklarından sanırım beslenebiliyorlar. Yavru farelere, Tantu çok şefkat gösteriyor. Kedimiz geçmişte çok sayıda fare avlıyordu. Bundan dolayı hayvanlara annelik yaptığını görünce çok şaşırdık. Mahalledeki herkes yavrularla kediyi görmeye geliyor."

İşte o görüntüler...



İnternet Haber Mayıs 2007

Tüm Duyuru ve Haberler