Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Köpek sevgisi başkana barınak kurdurdu (24/02/2008)

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi'nde bir beldede 100 sokak köpeğinin barındığı barınak kuruldu. Barınaktaki köpekleri belde başkanı ve eşi kendi elleriyle besliyor.

Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik belde başkanı sokak köpeklerinin artması üzerine beldeye hayvan barınağı yaptırdı. Sokaktaki köpekleri alıp kısırlaştırdıklarını kaydeden Belde Başkanı Kadir Ünal, beldenin barınak sayesinde kötü görüntüden kurtulduğunu belirtti. Belediye ikmal tesislerinde kurulan barınak sayesinde yüz köpeğe aynı anda baktıklarını belirten Ünal, köpekleri eşi Nurdan Ünal'ın evden getirdiği yiyeceklerle beslediğini aktardı. Eşinin ve kendinin hayvanları çok sevdiğini söyleyen Ünal, boş zamanlarında hayvanlarla ilgilenmekten zevk aldıklarını ifade etti.

Barınakta aşıları yapılan köpekleri vatandaşların almaya geldiğini belirten Ünal, dışarıdan gelen insanların beğendiği köpeği evine götürdüğünü kaydetti.

Tüm Duyuru ve Haberler