Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Köpek, kaplan yavrularını emzirdi (20/05/2007)



Çin'de 3 kaplan yavrusuna bir köpek annelik yapıyor.

Çin'in doğusundaki bir hayvanat bahçesinde anneleri tarafından terk edilen 3 kaplan yavrusuna bir köpek annelik yapıyor.

Şandong bölgesindeki Cinan Paomaling Vahşi Hayvanlar Dünyası yetkilileri, "Bir", "İki" ve "Üç" adları verilen sevimli kaplan yavrularının 10 gün önce dünyaya geldiğini, ancak anneleri tarafından terk edildiğini bildirdi.

Şanslı yavrulara şimdilik "Huani" adlı bir köpeğin annelik yaptığını söyleyen yetkililer, "Huani"nin kaplanları yaklaşık bir ay ya da sütü yetene kadar emzirmesinin beklendiğini kaydetti.

Çin'deki hayvanat bahçelerinde terk edilen kaplan yavrulara köpeklerin annelik etmesinin alışıldık olduğunu belirten yetkililer, "Huani"nin daha önce de kaplan yavrularını emzirdiğini ve bu durumdan şikayetçi olmadığını anlattı.

Hürriyet Gazetesi Mayıs 2007

Tüm Duyuru ve Haberler