Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Bir Köpeğin Düşündüren Sadakati (17/04/2008)

ABD’de Sam adlı köpek, iki gün yürüyüp evinden 11 km uzaklıktaki kilisenin yolunu bularak, sahibi Teddy Crockarell’ın cenazesine gitti. Kilisenin önünde Sam’i titrerken görünce şaşkına dönen Crockarell’ın eşi, 'Sam evin çevresini bile bilmezdi' dedi.

Ortadan kayboldu

Geçen pazartesi günü kanserden hayatını kaybeden Teddy Crockarell’ın ailesi, kilise önünde Sam’in de hazır bulunduğunu görünce şaşkına döndü. Cenaze işlemleri sırasında ortadan kaybolan 2.5 yaşındaki Dachshund cinsi Sam, sahibine veda etmek için iki gün yürüyüp 11 km uzaklıktaki kilisenin kapısının önünde bekleyerek cenazeye katıldı.

Sahibine çok bağlı

Sam’in, eşinin cenazesinde ortaya çıkmasıyla şaşıran Marcene Crockarell, 'Sam hiç evden kaçmamıştı. Evin çevresini bile bilmez. Kilisenin önünde titrerken Sam’i görünce çok şaşırdık' dedi. Sahibine çok bağlı olduğu bilinen köpeğin acıklı hali, cenaze törenine katılanların yüreğine dokundu.

Tüm Duyuru ve Haberler