Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Yedikule Hayvan Barınağı Fotoğrafları (13/11/2008)

Yedikule hayvan barınağının düzenlediği ve sabırsızlıkla beklenen ödüllü fotoğraf yarışması sonuçlandı. Ödül töreni 15 Kasım 2008 günü Zeyrek’teki Arı Konak’ta düzenlenecektir. 20 Eylül 2008 tarihinde Gezginler Klubünde toplanan jüri tüm fotoğrafları tek tek değerlendirdi ve seçimleri yaptı.

Birinci, ikinci, üçüncü ve mansiyon kazananları 15 Kasım 2008 Cumartesi günü Saat 14.00 – 16.00 arası İstanbul'un çok ilginç bir köşesi olan Arı Konak Zeyrek'te açıklanacak. Katılan tüm fotoğraflar sergilenecek. Fatih Belediyesi birinciye 1500 YTL, ikinci ve üçüncüye 750'şer YTL takdim edecek. Araçlarınızı civardaki Katip Çelebi İlköğretim Okulu Bahçesine bırakabilirsiniz.

Mama , ilaç ve dezenfektan malzeme stantlarının olacağı etkinlikte dileyenler dostlarımıza yardım edebilecekler.Yedikule Hayvan Barınağı’nda yaşayan 2000 dostumuz sizlerin ilgisini bekliyor.

KONU: Yedikule Hayvan Barınağı'ndaki Dostlar

AMAÇ: Barınakta bulunan ve birçoğu cins olan iki bine yakın köpeği sahiplendirmek için dikkat çekmek.

ORGANİZE EDEN: Gezginler Derneği ve Yedikule Hayvan Barınağı

DESTEKLEYENLER: Fatih Belediyesi ve İFSAK
Arı Konak (Zeyrekhane Yanı, Zeyrek, Unkapanı – İSTANBUL Tel: (212) 621 23 30).

LCV: Tolga Öztorun tolgaoztorun@yahoo.com

Tüm Duyuru ve Haberler