Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Şansı vardı sesini duyurdu (20/05/2007)

Kimbilir ne için gelmişti oraya? Belki yolunu şaşırdı, belki de biraz yiyecek arıyordu. Henüz 1 yaşında bile olmayan sevimli köpekçik, Şaraphane Kavşağı’nın hemen altından Körfez’le buluşan Meles Deresi’ne düşünce, korku dolu saatler yaşadı. Yardım için acı acı havladı, uzun uzun uludu. Sonunda şans yüzüne güldü. Yeşil alanı sulamak için gelen Büyükşehir Belediyesi görevlileri onu duydu.
Onca trafik gürültüsünün arasında zavallı köpeği farkeden duyarlı bir personel, bir an bile tereddüt etmedi, sulama hortumunu halat gibi kullanarak dereye indi. Sevimli köpeğin bakışlarındaki korku, kısa sürede yerini sevince bıraktı. Onu suyun içinden alan görevli, yukarı çıkardı ve salıverdi. Yavru köpek, mutlulukla bir süre kuyruğunu salladı, ardından da uzaklaşıp gözden kayboldu.

Emre Binici - Milliyet Ege - Mayıs 2007

Tüm Duyuru ve Haberler