Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Aşık Köpekler Heykeli (02/10/2007)

Rusya'nın Krasnodar kentinde iki aşık köpek için yapılan heykel, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Rusya'nın Krasnodar kentinin merkezi semtlerinden birinde iki sokağın kesişme noktasında yapılan heykelde, aynı noktada buluşarak aşık olan ve birlikte dolaşmaya karar veren iki köpek figüre edilmiş. Heykelin yapımcısı Rus heykeltraş Valeriy Pçelin, açılış töreni sırasında yaptığı konuşmada, "Bu heykele tıpkı canlı hayvanmış gibi bakılmasını isterim. Zira bu yaratıklar insana çok benziyor. Onlar toplumun bir parçasıdır" dedi. Hayvan heykeli çalışmalarına devam edeceğini ve yakında Krasnodar'ın bir çok semtine benzeri heykellerin konulacağını belirten Pçelin, kaç heykel yapılacağı konusunda ise kesin bir sayı vermedi.

Öte yandan Krasnodar'ın baş mimarı Aleksandr Kuznetsov ise, aşık köpekler heykelini ziyaret ederek, köpeklerin ellerini okşayan herkesin tüm arzularına kavuşacağına inandığını söyledi.

Tüm Duyuru ve Haberler