Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Editörün Köşesi

Minik Pati’den Yeni Haberler


Birkaç ay önce sizlere hayvan burçları ile ilgili yaptığımız derlemeyi sunmuştuk. Bu çalışmanın ikinci ayağı ise hayvanların ve sahiplerinin burçlarının uyumu konusuydu.

Haftalardır harıl harıl bu iş için çalışıyoruz. Bendeniz sürekli araştırıyorum, Lidya çevirileri yapıyor. Pek eğlenceli bir ekip çalışması olduğunu söylemem gerek. Sizlerin huzurunda sevgili arkadaşım Lidya’ya teşekkür ederim.

Önümüzdeki haftadan itibaren ekibimize yeni katılan Neşe Öztürk bizlere Pozitif Eğitim hakkında bilgiler verecek. Köpeğinizi evlat edindiğiniz andan itibaren yapmanız ve yapmamanız gereken konuları anlatacak.

Yoğun isteğiniz üzerine yazarımız Hasan Öztürk, çok yakında yeni türküleriyle karşınızda olacak.

Kurulduğu günden bu yana Minik Pati’de yuva bulan hayvanlarımızın sayısı 1000 civarında. Yürekten desteğiniz için sizlere teşekkür eder,

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününüzü kutlarız.

İyi haftalar,
02/10/2007

Tüm Editörün Köşesi Haberleri