Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Editörün Köşesi

Minik Pati'den Herkese Merhaba

Ernest Hemingway der ki: “Kedinin duygusal dürüstlüğü tamdır. İnsanlar çeşitli nedenlerden duygularını saklayabilirler ama bir kedi asla.”

Hemingway haklı, nasıl giriş yapmam gerektiğini bilemiyorum, insanoğlu için ilk “Merhaba” zordur derler, hakikaten öyleymiş. Oysa bir kedi olsaydım bunu çok daha rahat yapabilirdim. Üzerimde tatlı bir yorgunluk, kelimelerle tarif edemeyeceğim sevinç ve heyecan var.

Bu sitede daha çok yuva arayan minik dostlarımıza zaman ayıracağız. Veteriner Hekimimiz sevgili Feridun Kalyoncu elinden geldiğince yazıları ile bize destek verecek. Zaman zaman minik dostlarımızın ebeveynleri ile görüşmeler yapacağız, onların hayatlarına gireceğiz. Ve hayvan dostu yazarlarımızın hikayeleri ile keyifli zaman geçireceğiz.

Köpekler ve kediler… Yaşam alanlarının yok olmasına aldırmadan bizimle yaşayıp bizimle ölen hayvanlar.

Bu sitede elimizden geldiğince onların seslerini duyurmaya çalışacağız.
10/12/2006

Tüm Editörün Köşesi Haberleri