Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Editörün Köşesi

Barınakta Bahar Şenliğine Gidiyoruz

Son zamanlarda, sokaklarda yaşayan hayvanların çağdaş şehir görüntüsünü bozduğuna ilişkin görüşlerin ön plana çıktığını, oysa hayvanların doğasının dört duvar içerisinde yaşamaya uygun olmadığını belirtmiştik. Eğer biz onların yaşam alanlarını tükettiysek, bunun çözümü onları evlere kapatmak değil, sokaklarda sağlıklı biçimde yaşayabilecekleri önlemleri almaktır.

Fotoğraf yarışmamızın konusu da, yaşadıkları sokakları, bahçeleri ve semtleri varlıkları ile güzelleştiren sokak hayvanlarıydı.

Mart ayının ilk haftasında başlayan yarışmanın sonuçları belli oldu, ödüller 28 Nisan 2007 Cumartesi günü Üsküdar Barınağında düzenlenecek Barınakta Bahar Şenliğinde sahiplerine teslim edilecek. Ödül kazanan fotoğraflar için tıklayın.

Barınaktaki köpeklerin ziyareti, el işi ürünlerin sergilendiği bir kermes, ödül töreni ve çeşitli sürprizlerin yer alacağı şenlik saat 13.00’te başlayacak.

Ayrıca Üsküdar Belediyesi tarafından aşağıdaki güzergâhlar için ücretsiz gidiş dönüş otobüs servisi olacak. Otobüslerin üzerinde “Bahar Şenliği” yazan bir afiş bulunacak.

Taksim : Atatürk Kültür Merkezi saat 12.00
Kadıköy : Haldun Taner Tiyatro Sahnesi önü saat 12.00
Üsküdar : Üsküdar Belediyesi önü saat 12.00

Barınağımızın adres bilgisi

Ümraniye Hekimbaşı - Büyükşehir Yol Bakım Ünitesinin altı.
Ümraniye Park Bahçeler Müdürlüğü önündeki tabelalar Barınağımızın yerini göstermekte.
Asude Ustaoğlu Tel: 0 532 570 43 54

Tarif: Ümraniye Carrefour'u geçince Hekimbaşı’na doğru yolun solunda mezarlık, cezaevi, katı atık tesisi ve Ümraniye spor kompleksini geçince Park Bahçeler Müdürlüğü’nün solundan içeri giriliyor, o yoldan dümdüz devam edin, tabelaları takip ederek barınağımıza ulaşabilirsiniz.


Not: Dilerseniz, gelirken yanınızda kuru ve yaş mama (özellikle bebek maması), battaniye, eski gazete, antibiyotik, karma aşı, Andazol şurup, çöp poşeti, kâğıt havlu, her türlü temizlik malzemesi gibi ürünler getirebilirsiniz :)
 

26/04/2007

Tüm Editörün Köşesi Haberleri