Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Sağlık Köşesi

Dostumun Sağlık Dostundan Merhaba

Bugün bilgi erişim, paylaşım döneminin önemli ve çok yönlü kullanım alanlı sanal sitelerinin bir yenisi olarak buradayız. Sizlerle, sevimli dostlarımızın sağlık, eğitim ve barınma sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız. Dostlarımızın dostları olan siz okuyuculara merhaba diyorum.

Sanal siteler önemli bir iletişim, güçlü bir bütünleşme ve yardımlaşma alanlarıdır. Bu nedenle sizlerle, hayvan sağlığı ile ilgili yeni bilinmeyenleri ve sağlık problemlerini çözüme ulaştırmak için çoğu kez iletişim içinde olacağız. Ulaşacağımız sonuçların güzel olanlarının heyecanlarını paylaşarak bütünleşeceğiz.

Onlarla ilgili gözlemlerimizi, olaylarla ilgili tepkilerimizi, onlara karşı hiç şüphe etmediğimiz sevgimizi, birlikte olduğumuzdaki coşkumuzu ve düşüncelerimizi yazarak ya da fotoğraflayarak bizimle paylaşmanızı bekliyorum.

Siz hayvan seven dostlarımla, minik dostlarımıza uzanan bir sevgi köprüsü oluşturmayı arzuluyorum. Çeşitli konularda yeni bilgilere birlikte ulaşabilmeyi, bu bilgileri tüm canlılarla beraber yaşanabilir bir toplum ve dünya için paylaşmayı ve geleceğe birlikte katkıda bulunabilmeyi hedefliyorum.

Web sayfamızın ilginizi, beğeninizi çeken, sürekli eğitici, bilgilendirici, yönlendirici olmasını diliyor, bu ortamın oluşumunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
08/12/2006
Vet. Hekim Feridun Kalyoncu
R&V Veteriner Kliniği
Kozyatağı - İstanbul

Tüm Sağlık Köşesi Yazıları