Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Üsküdar Barınağından Haberler

31/03/2008 Aşısız Hayvan Kalmasın!


Üsküdar Belediyesi kedi ve köpekler için ücretsiz kuduz aşısı kampanyası başlattı. Belediye sahipli ya da sahipsiz tüm kedi ve köpekleri, 30 Nisan'a kadar ücretsiz aşılıyor. Üsküdar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri Birimi'ne başvurarak çevrenizdeki hayvanları aşılatabilirsiniz.
Tel: 0216 531 32 56



Gönüllü işbirliği;

Üsküdar Barınağı Gönüllüsü Asude Ustaoğlu, Üsküdar Belediyesi'nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarının diğer bütün yerel yönetimlere örnek olacak düzeyde olduğunu söylüyor: "Başkanımız çok duyarlı biri. Çok yerin kapısını çalıyorsunuz ama maalesef aynı şekilde karşılanmıyorsunuz. Bu hayata bakış açınızla, hayvana verilen değerle ilgili. Evet kanunlar var ama kanunları uygulayan da insan. Üsküdar'daki hayvanları kanun değil başkanın vicdan ve merhameti koruyor. Keşke herkes öyle olsa..."

Tüm Üsküdar Barınağı Haberleri