Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Üsküdar Barınağından Haberler

21/02/2007 Minik Pati'den Herkese Teşekkürler

Geçen haftalarda Minik Pati Üsküdar Barınağı ile işbirliği içinde sizleri ev sahibi yapıyor şeklinde bir haber vardı sitemizde. Yaklaşık iki hafta içerisinde kulübelerimiz için gereken bağışı toplamayı başardık ve siparişlerimizi verdik.

16 Şubat 2007 Cuma gününe kadar siparişlerimiz tamamlanıp Üsküdar Barınağına teslim edilecek. Önümüzdeki hafta barınaktan yeni görüntüleri de yine buradan ileteceğiz sizlere. Siparişini verdiğimiz kulübelerimizin resimleri ise aşağıdaki gibidir.

   

Nisan ayı ortalarında Minik Pati olarak Üsküdar Barınağı ile birlikte barınağımızda bir organizasyon planlıyoruz. Bir anlamda bahar şenliği. Siz sevgili pati dostlarını barınağımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Böylece hem küçük dostlarımızı sevme fırsatı hem de bağışladığınız kulübelerinizi yakından görme fırsatınız olacak. Önümüzdeki günlerde şenliğimizin tarihini ve detayları bildireceğiz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.


Üsküdar Barınağı
Asude Ustaoğlu 0532 570 43 54
Ümraniye Hekimbaşı - Büyükşehir Yol Bakım Ünitesinin altı.
(Ümraniye Park Bahçeler Müdürlüğü önündeki tabelalar Barınağımızın yerini göstermekte.)

Tüm Üsküdar Barınağı Haberleri