Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Üsküdar Barınağından Haberler

30/10/2007 Üsküdar Barınağı Kulübe Kampanyası - 2 -


2007 yılının başında yaptığımız bir duyuru ile Üsküdar Barınağı sakinleri için bir kampanya başlatmış ve sizlerden gelen destekle kısa sürede o anki kulübe ihtiyacımızı karşılamıştık.

Hürriyet gazetesi yazarı sevgili Feyza Algan’ın “Güzin Abla” köşesinde yayınladığı haberimiz üzerine yine hayvansever bir kişinin büyük desteği ile bu yaz Üsküdar Barınağı alan olarak biraz daha büyüdü. Bu sayede köpeklerimiz beton kafeslerden çıkıp toprakla, temiz hava ile buluştu.

Onlar öyle sevgi dolu ki her biri kulübesini birkaç arkadaşıyla birlikte paylaşıyor. Ancak 50 kulübe ne yazık ki 700 hayvan için yeterli değil. Kış gerçek yüzünü göstermeden bir an önce yeni kulübelerin temin edilmesi gerek.

Üsküdar Barınağının en az 100 kulübeye daha ihtiyacı var. Bir kez daha onlar için yardım elinizi uzatır mısınız?

Şartlarımız yine eskisi gibidir. Unutanlar için küçük bir hatırlatma yapalım.

Minik Pati Üsküdar Barınağı ile işbirliği içinde 150 YTL ye sahip olacağınız evinizde kiracı olarak Üsküdar Barınağının sevimli köpekleri oturacak. Siz de kiracılarınızı fazla rahatsız etmeden evinizi görmeye gidebileceksiniz. Size bir tapu veremeyeceğiz ama isterseniz villanızın girişine uygun bir not veya adınızı yazdırabilirsiniz.

Minik Pati olarak başlattığımız bu kampanyaya desteğinizi bekliyoruz. Bir kulübenin ortalama maliyeti 150 YTL dır.

Kampanyamıza katılmak isteyenler editor@minikpati.com'dan veya Asude Hanım'dan banka hesap numarasını alabilirler.

Barınağımızın Adresi:
Ümraniye Hekimbaşı - Büyükşehir Yol Bakım Ünitesinin altı.
Ümraniye Park Bahçeler Müdürlüğü önündeki tabelalar Barınağımızın yerini göstermekte.

İletişim için Asude Ustaoğlu; 0532 570 43 54

Tüm Üsküdar Barınağı Haberleri