Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Tuzla Rehabilitasyon Merkezinden Haberler

24/02/2008 TRM'den Haberler


3762 - Çok uzun zamandır kalçası, bacakları kirik bir vaziyette sokakta kalmış. Onlarca insan bakmış ama kimseler görmemiş. Bir hanım bir pazar günü TRM' ye getirmiş. Tabii ki ameliyatın TRM' de olması imkânsızdı. Bir aya yakın bir süredir Aytaç Bey' in kliniğinde. Çok dirençli çıktı. 3 bacaklı kaldı ama yaşadığı için mutluyuz.


3758 - Bir dükkânın önüne sığınmış Maltepe'de. Dükkân sahibi arayıp belediye ekipleri ile bize gönderdi. Muhteşem bir rotteweiller. Ne arayan var ne soran.

                                          **********************

3746 - Dört bacağı kırık bir şekilde Pendik Belediyesi tarafından getirildi. Aytaç Bey'de bir süre kalıp konteynıra alındı. Derken pazar günü talihi güldü ve ortopedi uzmanı bir doktor beyin ailesinin üçüncü çocuğu oldu.


3708 - Bacağı bıçaklandığı için geldi. Vedat Bey tedavi etti. Daha güvenli olduğu düşünülen bir sokağa bırakıldı.

                                          **********************

3786 - Rutin günlerden biri... Kartal ekibi ve bizim İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekibi yine toplamadan dönmüşler.



                                          **********************

3732 - TRM'nin giriş yoluna atılmıştı. Onun da iki bacağı kırıktı. Yine Aytaç Bey'e gidildi. İyileşti, geri geldi. Hafif balerin edası ile dolaşırken ekteki mutlu son oldu.

3785 - Tuzla'da altı ayı aşkın bir süredir fotoğraftaki hanımın dükkânın önünde yaşıyormuş. Derken taşınması gerekmiş, ufaklık bize gönderildi.


Ama 5 gün sonra hanımefendi dayanamadı. Geldi ve sahiplendi. Artık evinde birlikte yaşıyorlar. (Biraz asi bir kızdı. Sağ elimde derin hatıralar bıraktı)

3782 - İkiden üç kardeşe yükselen bir aile daha.

                                          **********************

3702 - Unutulmazlar arasında başı çekenlerden. Ve en enteresan sahiplendirme hikâyelerimizden birinin kahramanı Pamuk. En sevdiği yerde...


3784 - İki kardeştiler simdi üç oldular.

                                          **********************

3801 - mesai bitiminde herkes çıktıktan sonra bir kafesten kanlar aktığını gördük. Ne yapsak diye çok kısa bir tereddütten sonra Maltepe Belediyesi Veteriner hekimi Vedat Beyi aradık. "Tamam, üzülmeyin" dedi. Biz de emindik zaten asla kırmayacağından. Müdahale, serum, vs. derken saatler geçip gitti ama can kurtuldu. Her Belediyede çok Vedat Beyler olması dileği ile.


3791 - Milo yarışmadan sonra yeni evine giderken. Kartal'da altında kaldığı kamyonun altından bulup TRM' ye getiren Gönüllümüz Güher Hanım'ın kucağında "hoşça kalın" derken.

TRM Gönüllüsü - İnci Kutay

Tüm Tuzla Rehabilitasyon Merkezi Haberleri