Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Üsküdar Barınağından Haberler

16/07/2007 Neşeli Yastıklar…

Kuş, çiçek, kedi ve köpekli, neşeli yastıklar…

Nisan ayı içerisinde Üsküdar Barınağında düzenlediğimiz kermeste satmak üzere getirdiğimiz yastıklar herkesin yoğun ilgisini çekmiş, kimi dostlarına hediye olarak, kimi evinin bir köşesini süslemek için bolca yastık almıştı.

Bu güzellikleri kaçıranlar için bir kez daha aynı hizmeti sunmaya karar verdik. Bizlere bu konuda destek veren Sevgili Reyhan Çiftçi’ye yardımları için teşekkür ederiz.

Üsküdar Barınağı yararına hazırlanan yastıklarımızdan satın alarak, hem sevdiklerinizi hem de barınaktaki minik patilerimizi sevindirebilirsiniz.

Birinci sınıf kalitede malzemeden hazırlanan, her biri tek tek işlenmiş, el emeği yastıklarımızın adet fiyatı 50 YTL’dir.

Siz de onlardan birine sahip olmak isterseniz; yapacağınız şey çok basit.

editor@minikpati.com adresine e posta göndererek almak istediğiniz yastığı seçin, size barınağımızın hesap bilgisini verelim. Gönderdiğiniz havalenin dekontunu ve kargo için adres bilginizi bize bildirin. Havalenizin hesaba geçmesinin ardından yastığınızı kargoya verelim…

Acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!














Not: Kargo masrafı, alıcı kişilere aittir.

Tüm Üsküdar Barınağı Haberleri