Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Basında Minik Pati

01/06/2008 Elle Dergisi 2008 Haziran Sayısı





Elle Dergisi 2008 Haziran Sayısı

En güzel Kareyi Siz Çekin

Bir fotoğrafın, bazen binlerce sözcüğün yerini tutabildiğini biliyoruz. İşte bu nedenle Minik Pati sitesi Canon sponsorluğunda sokak hayvanları fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmanın konusu sadece sokak hayvanları. Yarışmaya katılan üyelerden, sokakların hayvanlar ile daha güzel olduğunu vurgulayan fotoğraflar bekleniyor.

Ödüllere gelince:

Birinciye, 1,000 YTL Değerinde Canon Hediye Çeki
İkinciye, 500 YTL Değerinde Canon Hediye Çeki
Üçüncüye, 300 YTL Değerinde Canon Hediye Çeki

Mansiyon ödülü: Bir kişiye Canon Pixma iP3500 yazıcı verilecektir. Jüri: Beyza Çarkacı, Erdal Kınacı, Hacer Kaya, Kemal Gül, Ömer Serkan Bakır, Süha Derbent, Ümran Davran.

Yarışmaya son katılım tarihi : 15.07.2008 Fotoğraflar, en geç 15 Temmuz 2008 tarihine kadar minikpatifoto@gmail.com adresine e-mail yoluyla gönderilmelidir. Yarışma ile ilgili duyuru ve gelişmelerden haberdar olmak için Minik Pati’nin sitesine üye olunuz. Yarışmaya başvururken, Minik Pati’nin web sitesine üye olduğunuz email adresini kullanmanız öneriliyor. Yarışma ile ilgili ayrıntılar için www.minikpati.com

Tüm Basın Haberleri