Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Basında Minik Pati

28/04/2007 Hürriyet Gazetesi




28.04.2007 Hürriyet Gazetesi Pako'nun Sayfası Haberi görmek için tıklayın.

En fotojenik sokak hayvanları

Minikpati.com internet sitesinin açtığı, Sokaklar Hayvanlarla Güzel başlıklı fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmanın konusu; yaşadıkları sokakları, bahçeleri ve semtleri varlıkları ile güzelleştiren sokak hayvanlarıydı. Bugün İstanbul Üsküdar Barınağı’nda bir şenlik düzenlenecek ve dereceye girenlere ödülleri verilecek.

Barınaktaki köpeklerin ziyaret edileceği, el işi ürünlerin satılacağı, ödül töreni ve çeşitli sürprizlerin olacağı şenliğe siz de katılabilirsiniz. Etkinlik 13.00’te başlıyor. Üsküdar Belediyesi, Taksim, Kadıköy, Üsküdar merkez güzergâhları için ücretsiz gidiş-dönüş otobüs hizmeti veriyor.

Yarışmada birincilik ödülünü Karşılıksız Sevgi adlı fotoğrafın sahibi Altuğ Tosun kazandı. Fotoğraf 2007 Mart ayında İstanbul Sirkeci’nin arka sokaklarında çekilmiş. İkincilik ödülü Issız Sokaklar adlı fotoğrafın sahibi Atakan Sarı’ya ait. Sarı, ikincilik getiren kareyi geçen şubat, İzmir’in Hayat İlçesi’nde Piri Reis Parkı civarında yakalamış. Üçüncü Selin Kocatopçu’nun Adada Güz Patileri çalışması 2006 Aralık’ta Büyükada’da çekilmiş. Daha detaylı bilgi için www.minikpati.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Tüm Basın Haberleri